Adviesbureau brandveiligheid TAB: voor advies en tekenwerk

Hoe brandveilig is uw pand? Zijn alle risico’s in kaart gebracht? Twijfelt u, dan staan wij van TAB – het adviesbureau voor brandveiligheid – voor u klaar. Wij kunnen u uitstekend adviseren als het gaat om brandveiligheid en het maken van tekeningen.

Advies en tekenwerk

Professioneel advies

Hoe is de brandveiligheid van uw pand gewaarborgd? Weten u en uw werknemers wat te doen bij brand? Twijfelt u, dan adviseren wij u. Wij brengen bij een inspectie de risico’s in kaart en adviseren u welke maatregelen er genomen moeten worden. Ook kunnen wij het tekenwerk voor u doen, zoals het maken van bouw- en gebruikvergunningstekeningen en vluchtwegplattegronden. Bovendien helpen wij u ook bij het aanvragen van gebruiksvergunningen.

Uitvoering door TAB

Wanneer uit de inspectie blijkt dat er brandpreventieve maatregelen genomen moeten worden om de brandveiligheid in uw pand te verbeteren, dan staat ons team voor u klaar.

Ons team draagt zorg voor de correcte uitvoering:

Ook verzorgen wij de jaarlijkse controle en het onderhoud.

 

Adviesbureau voor brandveiligheid staat voor u klaar

Voorkom grote brandschade aan uw pand. Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij vertellen u precies wat wij voor u kunnen betekenen. Bel naar 0318 – 848 054 of stuur een e-mail naar info@totaalaanpakbrandveiligheid.nl. Want een brandveilig pand garandeert niet alleen uw veiligheid, maar ook de veiligheid van uw mensen en verlaagt de kosten op uw verzekeringspremie.