Totaal Aanpak Brandveiligheid (TAB)

TAB bestaat uit een goed gekwalificeerd team van adviseurs en monteurs. Als specialist op het gebied van bouwkundige brandpreventie dragen wij zorg op het gebied van advisering en uitvoering. Ook verzorgen wij het onderhoud en beheer. Kortom, bij ons profiteert u van korte lijnen. Wij werken bij de uitvoering – zoals het correct afwerken van brandwerende doorvoeringen en het plaatsen van brandkleppen – alleen met E.N. en ISO goedgekeurde werkwijzen en materialen. Bekijk ook onze beleidsverklaring.

Ons bedrijf

Maatschappelijk verantwoord ondernemen bij TAB

Wij vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Vanuit ons werkgebied menselijke veiligheid trachten wij onze bedrijfsvoering op een zo maatschappelijk mogelijk verantwoorde manier uit te voeren. Daar zijn tot op heden concrete resultaten geboekt:

  • Arbeidsintegratie: wij hebben een bijdrage geleverd aan een aantal integratietrajecten.
  • Milieubelasting: wij selecteren onze materialen op milieubelasting.
  • Auto’s: wij voorkomen onnodige ritten en alle auto’s zijn uitgerust met roetfilters.
  • Energiebeleid: wij voorkomen overbodig verpakkingsmateriaal, scheiden en recyclen zoveel mogelijk afval en bij de aanschaf van producten letten we op het energieverbruik.

Win advies in bij TAB

Wilt u weten hoe uw pand ervoor staat als het gaat om brandveiligheid? Wilt u risico’s uitsluiten? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs, geheel vrijblijvend.