Adviseur brandveiligheid

Wij zijn TAB, adviseur op het gebied van brandveiligheid. Wij kunnen u volledig ontzorgen wat betreft het brandveilig maken van uw pand. Daarom staan wij ook voor Totaal Aanpak Brandveiligheid.

Adviseur brandveiligheid

Onze adviseurs voor brandveiligheid

Ons team bestaat onder meer uit adviseurs, tekenaars en ontwerpers. Zij dragen zorg voor alle zaken op het gebied van advisering en vergunningen. Wij bieden u de oplossing om uw pand zo brandveilig mogelijk te maken. Alle veiligheidsrisico’s worden in kaart gebracht en vanuit een helder plan adviseren wij u over het aanpakken van deze risico’s. Vervolgens kunnen wij ook zorg dragen voor de correcte uitvoering hiervan, waarover u hieronder meer leest. Wij leggen alles vast in een brandveiligheidsdossier, zodat u bij overleg met bijvoorbeeld de gemeente, brandweer of verzekering dit dossier kan gebruiken.

Uitvoering brandveiligheid

Zoals eerder aangegeven, verzorgen wij ook de uitvoering van de plannen. Ons team draagt zorg voor:

Ook verzorgen wij de jaarlijkse controle en het onderhoud.

 

Adviseur brandveiligheid voor heel Nederland

Als adviseur brandveiligheid werken wij voor diverse opdrachtgevers in heel Nederland, zoals overheidsinstellingen, zorginstellingen, bedrijven met een eigen pand en onderwijsinstellingen. Door onze totaal aanpak zijn wij in staat om elke brandveiligheidsvraagstuk op te pakken. Wilt u graag een afspraak met ons maken? Bel dan naar 0318 – 848 054 of stuur een e-mail naar info@totaalaanpakbrandveiligheid.nl.