TAB zet zich in voor de brandbeveiliging in Amsterdam

Brandschade zorgt jaarlijks voor een enorme kostenpost. Om de kans op brandschade zo klein mogelijk te houden, is het essentieel om maatregelen te nemen: brandbeveiliging. Het is zelfs wettelijk verplicht om de veiligheid in het pand te waarborgen. Wilt u weten hoe brandveilig uw bedrijfspand is? Dat kan. Wij zijn TAB, opereren landelijk en verzorgen dus ook de brandbeveiliging in Amsterdam.

Brandbeveiliging Amsterdam

Wat zegt de wet over brandbeveiliging?

Volgens de wet moet een pand geheel brandveilig zijn. Om branduitbreiding van brand zo klein mogelijk te houden, moet een gebouw verdeeld worden in brandcompartimenten. Alle bouwkundige elementen die het compartiment begrenzen, dienen bestand te zijn tegen branddoorslag en -overslag. Het Bouwbesluit geeft aan wat de technische voorschriften zijn voor de omvang en wat de minimale eisen zijn voor de brandcompartimentering.

Wat doet Totaal Aanpak Brandveiligheid?

Zoals onze naam al zegt, verzorgen wij de complete aanpak voor de brandbeveiliging. Ons team draagt zorg voor:

Ook verzorgen wij de jaarlijkse controle en het onderhoud. Naast ons uitvoerende team hebben wij ook een team van adviseurs, tekenaars en ontwerpers die zorg dragen voor alle zaken op het gebied van advisering en vergunningen.

 

De partner voor brandbeveiliging in Amsterdam en omgeving

Wij verzorgen de brandbeveiliging in Amsterdam en omgeving. Benieuwd waar u uw brandveiligheid op kunt verbeteren? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons. Bel naar 0318 – 848 054 of mail naar info@totaalaanpakbrandveiligheid.nl.