TAB verzorgt de brandbeveiliging in Eindhoven

Misschien heeft u weleens brandschade gehad in uw pand. Jaarlijks zorgt brand voor een enorme schadepost. Daarom is het essentieel om maatregelen te nemen die zorgen voor een goede brandbeveiliging. Het is in veel gevallen zelfs wettelijk verplicht. Wilt u weten hoe uw pand ervoor staat qua brandbeveiliging? Dan zijn wij – TAB – uw partner. Wij verzorgen de brandbeveiliging voor Eindhoven en omgeving.

Brandbeveiliging Eindhoven

De wetgeving voor goede brandbeveiliging

In de wet staat dat een pand geheel brandveilig moet zijn. Om de uitbreiding van brand te beperken, moet een gebouw verdeeld worden in brandcompartimenten. Alle bouwkundige elementen die het brandcompartiment begrenzen, dienen bestand te zijn tegen branddoorslag of brandoverslag. Het Bouwbesluit geeft aan wat de technische voorschriften zijn wat betreft de omvang en de minimale eisen voor de brandcompartimentering.

Advies nodig?

Weet u niet zeker of uw pand voldoet aan de eisen? Dan kunt u ons inschakelen. Ons team draagt zorg voor:

Ook verzorgen wij de jaarlijkse controle en het onderhoud. Naast ons uitvoerende team hebben wij ook een team van adviseurs, tekenaars en ontwerpers die zorg dragen voor alle zaken op het gebied van advisering en vergunningen.

De partner voor brandbeveiliging in Eindhoven en omgeving

Wij verzorgen de brandbeveiliging in Eindhoven en omgeving. Wilt u graag een afspraak met ons? Bel dan naar 0318 – 848 054 of stuur een e-mail.