TAB verzorgt de brandbeveiliging in Nijmegen

Jaarlijks zorgt brand voor een enorme schadepost. Die branden ontstaan soms door domme pech, maar vaak zijn branden ook de oorzaak van onzorgvuldig handelen. Daarom is het belangrijk om maatregelen te nemen die zorgen voor een goede brandbeveiliging. Maar bij wie moet u dan zijn om te weten welke maatregelen er genomen moeten worden? Dan kunt u bijvoorbeeld bij ons – TAB – aankloppen. TAB staat voor Totaal Aanpak Brandveiligheid. Wij verzorgen de brandbeveiliging voor Nijmegen en omliggende plaatsen.

Brandbeveiliging Nijmegen

Wat zegt de wet over brandbeveiliging?

Volgens de wet moet een pand geheel brandveilig zijn. Om branduitbreiding van brand zo klein mogelijk te houden, moet een gebouw verdeeld worden in brandcompartimenten. Alle bouwkundige elementen die het compartiment begrenzen, dienen bestand te zijn tegen branddoorslag en -overslag. Het Bouwbesluit geeft aan wat de technische voorschriften zijn voor de omvang en wat de minimale eisen zijn voor de brandcompartimentering.

Wat doet TAB?

Ons team draagt zorg voor:

Ook verzorgen wij de jaarlijkse controle en het onderhoud. Naast ons uitvoerende team hebben wij ook een team van adviseurs, tekenaars en ontwerpers die zorg dragen voor alle zaken op het gebied van advisering en vergunningen.

De partner voor brandbeveiliging in Nijmegen en omgeving

Wij verzorgen de brandbeveiliging in Nijmegen en omgeving. Wilt u weten hoe brandveilig uw bedrijfspand is? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons. Bel naar 0318 – 848 054 of stuur een e-mail naar info@totaalaanpakbrandveiligheid.nl.