Dé ervaren specialist in brandbeveiliging

Is uw bedrijf goed beveiligd als het gaat om brand? Heeft u de nodige maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat u voldoet aan de wettelijke eisen? Twijfelt u of wilt u graag advies over hoe u uw pand juist veiliger kan maken, dan staan wij – TAB – voor u klaar. Wij verzorgen de brandbeveiliging voor diverse gezondheidscentra, scholen en overheidsgebouwen in Nederland.

Brandbeveiliging

Wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van brandbeveiliging

Wij hebben een totaal aanpak op het gebied van brandbeveiliging. U kunt bij ons terecht voor advies, tekenwerk, onderhoud en uitvoering. Enkele voorbeelden van onze werkzaamheden om de brandbeveiliging in uw pand te verbeteren:

  • Doorvoeringen brandwerend maken, zodat brand zich niet kan verspreiden naar andere ruimtes in het gebouw.
  • Het zorgdragen voor een goede brandcompartimentering en rookcompartimentering, zodat bij een eventuele brand in uw pand de schade zo klein mogelijk blijft.
  • Het plaatsen van brandblussers en brandslanghaspels, waardoor u bij een beginnende brand direct actie kunt ondernemen. Tevens verzorgen wij het onderhoud, waardoor u ervan verzekerd bent dat de blusmiddelen werken.
  • Het installeren van noodverlichting en vluchtwegsignalering. Breekt er brand uit, dan kunnen u en uw werknemers veilig en snel het pand verlaten door een duidelijke signalering.
  • Het aanbrengen van brandwerende coating op uw staalconstructies.
  • Het ontwikkelen van bouw- en gebruikvergunningstekeningen en vluchtwegplattegronden. Deze kunt u gebruiken bij overleg met diverse instanties, zoals de verzekering, gemeente en brandweer.

 

Optimale brandveiligheid voor u en uw werknemers

Wilt u weten of uw pand brandveilig is? Neem contact met ons op voor een kennismaking. Wij brengen de risico’s in kaart en adviseren u over welke maatregelen u moet nemen. Vervolgens kunnen wij starten met het uitvoeren van de werkzaamheden, zodat uiteindelijk de brandbeveiliging voor uw pand in orde is en blijft.